Qysh Me bo nje Person te Lumtur?

Duke i bere njerezit te lumtur shume shpesh eshte mire, por per t’i bere te lumtur ju duhet qe vertet te mendoni se cfare jeni duke bere.

Kur jeni duke u grindur me dike, dhe ju deshironi qe ta ndalni grindjen, eshte mire qe ta beni ate person te lumtur. Ja ku jane disa gjera per ti bere.

Se pari ju duhet te beni ate qe ta ndale grindjen. Vetem dilni nga dhoma, ose shkoni jashte. Njerzit nuk do te vijne pas teje.

Mendoni se cfare do t’i beje ata te lumtur. Duhet te gjeni dicka qe ata do t’i beje te lumtur provoni te gjeni dicka qe do t’i pelqej.

Ju mund te kendoni per te ose te vallezoni me te. Kendimi eshte vertetuar qe i ben njerzit te lumtur.

Shkoni ne ndonje veten ku mendoni se atij/saj i pelqen.

Ju jeni shoke perseri. Behuni te lumtur per kete!