Qysh Me bo nje Kungull si Derrase te Zeze?

Edhe pse ky artikull eshte me i pershtatshem gjate kohes se Halloween, nuk eshte asgje nese provohet kjo ide edhe tani.

Materiali qe ju nevojitet:

  •  1 kungull
  •  Ngjyre e zeze
  •  Brushe
  •  Shkumes

1. Pastroni kungullin ne menyre qe te mos kete ndonje njolle apo pluhur.

Make a Chalkboard Pumpkin

2. Merrni ngjyren e zeze dhe ngjyroseni kungullin, pastaj pritni nje dite per t’u thare.

Make a Chalkboard Pumpkin

3. Vizatoni me shkumes ndonje fytyre qesharake dhe ne fund rezultati duket keshtu:

Make a Chalkboard Pumpkin