Qysh Me Kriju nje Koleksion me Foto Nepermjet ShapeCollage?

Ne rrast se nuk e keni programin, shkarkojeni.

Startojeni programin. Do e shihni nje kuti te bardhe kur ta hapni.

Klikoni ne shenjen + (plus) qe te shtoni foto.

Ne te djathten mund te i rregulloni parametrat e koleksionit, sic deshironi ju.

Klikoni “create” dhe koleksioni juaj eshte gati.