Qysh Me Bo Nje Kerkese?

  • Nga kush drejtohet
  • Sheno cilit organ i drejtohesh
  • Objekti i kerkeses

Dhe me pas ne mes shenojme pershkrimin ,,kerkesën” me pastaj drejtohesh me nismen ,,kerojm nga organi i lartë permendur që të më jap ,,leje qëndrimi,leje perdorimi,leje ndertimi,dhenje pelqimi,dhenje certifikate etj,

Dhe me pas shenon nje shenje respekti per institucionin te cilit i drejtohesh dhe relacioneve te ndertuara mes jush dhe institucionit duke ftuar institucionin per nje pergjigjje me te shpejtë ndaj kerkeses.

//Falenderojme Buleza-ne per kontributin ne teme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME