Qysh me kriju nje Fjalekalim te sigurte?

Mos perdorni fjalet ose frazat te cilat kane domethenie personale.

Perzieni shkronja, numra dhe simbole, duke perdorur fjalkalim te ketij lloji eshte pothuajse e pamundur qe te thyhen. Ja disa shembuj te cilet mund t’i perdorni per fjalkalim provoni pAsS34% (6 * 2woRd,” etj)
Fjalekalim i sigurte
Gjeni nje menyre te mire per te mbajtur mend. Menyre e mire eshte ajo te gjeni shkronjat e para te fjales qe do te mbani mend psh: Un kam 2 qen te quajtur rover dhe fido na jep ” uk2qtqR&F ”

Provoni qe ta mbani mend fjalkalimin, mos e ruani askund. Dikush do te mund ta gjente shum lehte letren ne te cilen fjalkalimi eshte i shkruajtur.

Sa me i gjate te jete fjalkalimi aq me i mire. Mos beni ndonje fjalekalim me te shkurter se 6 shkronja.

Mos perdorni fjalkalimin e njejte per gjithçka. Nese dikush e gjen fjalkalimin tuaj dhe e keni te njejte ne çdo vend ai do ta kete lehte qe te kete akses ne te gjitha gjerat tuaja.

  • facebook

  • Republika_e_Kosovës

    Ncuk nuk eshte e vertete hic qekjo cka po thote qeky send se ka shume faqe te cilat ne password nuk lejojne me perdore simbole pervec shkronjave dhe numrave.

  • Republika_e_Kosovës

    Ncuk nuk eshte e vertete hic qekjo cka po thote qeky send se ka shume faqe te cilat ne password nuk lejojne me perdore simbole pervec shkronjave dhe numrave.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?