Qysh Me bo një Dhuratë (Libër)?

Kjo është dhuratë e mrekullueshme për një shok/shoqe. Është mirë që librin të mundoheni ta bëni vetë.

Gjeni një fletore dhe dekorojeni atë. P.sh bëni një fotokopje të ndonjë fotoje që keni bërë të gjithë së bashku.

Shkruani numrat në faqe. Kjo mund të zgjasë pak kështu që bëni një libër të vogël.

.

Plotësoni faqet, kështu që nese keni kohë për të mbushur faqet shkruani poezi, aktivitete që ju kanë ndodhur dhe gjëra të ngjajshme.

Vendosni fotografi në faqe. Kjo do të ishte dicka e bukur.

Dedikojeni librin. Shkruani ndonjë gjë të mirë në fillim të librit p.sh “Për një vajzë te mrekullueshme që e njoh. Urime Ditëlindjen, (ose për çfarëdo rasti qe e dhuroni dhuraten).