Qysh me kriju një Tatuazh me Photoshop?

Keni menduar ndonjehere te beni tatuazh dhe deshironi te dini se si do te duket? Per fat te mire ekziston Photoshopi dhe para se ta provoni ne trupin tuaj mund te shihni ne kompjuter se si do te duket tatuazhi.

Qysh me kriju nje Tatuazh me Photoshop

1. Hapeni fotografine tuaj ne Photoshop (Ctrl+O ose File->Open”¦)

2. Hapeni edhe fotografine e tatuazhit.

3. Tani selektoni fotografine e tatuazhit (Ctrl+A) dhe klikoni Copy (Ctrl+C):

Qysh me kriju nje Tatuazh me Photoshop 2

4. Shkoni te fotografia juaj dhe klikoni Paste (Ctrl+V):

Qysh me kriju nje Tatuazh me Photoshop 3

5.  Selektoni layerin e tatuazhit duke klikuar mbi te:

Qysh me kriju nje Tatuazh me Photoshop 4

Tani duhet ta largoni prapavijen e bardhe nga tatuazhi.

6. Selektoni mjetin Magic Wand duke shtypur tastin W ose duke e selektuar nga menyja Tools:

Qysh me kriju nje Tatuazh me Photoshop 5

7.  Nen meny kryesore do te shihni nje opcion per mjetin Magic Wand Tool. Vendoseni si ne vijim:

Qysh me kriju nje Tatuazh me Photoshop 6

8. Tani klikoni me tastin e majte ne hapesiren e bardhe te tatuazhit:

Qysh me kriju nje Tatuazh me Photoshop 7

9. Shtypni Delete. Prapavija e bardhe do te largohet:

Qysh me kriju nje Tatuazh me Photoshop 8

10.Tani deselektoni (Ctrl+D) dhe me mjetin Move Tool (M) vendoseni ne poziten e deshiruar.

Nese tatuazhi eshte i madh duhet ta zvogeloni.

11. Selektoni layerin e tatuazhit. Shtypni Ctrl+T. Tani jeni ne pjesen Free Transform ku mund ta zvogeloni dhe ta pershtatni tatuazhin.

Qysh me kriju nje Tatuazh me Photoshop 9

12. Perderisa jeni ne Free Transform klikoni me tastin e djathte mbi tatuazh dhe zgjedhni Warp:

Qysh me kriju nje Tatuazh me Photoshop 10

13. Pershtateni ne menyre qe te duket sa me reale ne trupin tuaj:

Qysh me kriju nje Tatuazh me Photoshop 11

14. Pasi te perfundoni klikoni Enter.

Qysh me kriju nje Tatuazh me Photoshop 12

15. Layerat duhet te jene te vendosur ne kete renditje:

Qysh me kriju nje Tatuazh me Photoshop 13

Ne fund rezultati do te duket keshtu:

Qysh me kriju nje Tatuazh me Photoshop 14

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME