Qysh Me Bo ni Status Update te Zbrazet ne Facebook?

Nese deshironi ti befasoni shoket tuaj ne Facebook me disa status update interesante, atehere ne vazhdim do te ju mesojme nje menyre se si te postoni nje status update te zbrazet.

 

Hapeni llogarine tuaj ne Facebook, shkruani @[0:0: ] dhe klikoni butonin Share.

  • ylli

    fore a
    ?

  • ylli

    fore a
    ?

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?