Qysh Me Bo Një Conference Call (Bisedë në Grup) Me Skype?

Per te komunikuar ne grup me ane te programit Skype, se pari kyçuni dhe me pas veproni si vijon:

  1. Klikoni File → New Conversation… Ne anen e djathte te programit te Skype do te ju shfaqet nje bisede e re “Untitled”
  2. Shkoni tek opcioni Contacts.
  3. Duke e mbajtur te shtypur tastin e mausit, bartni kontaktet e deshiruara tek biseda e re “Untitled”.
  4. Klikoni butonin e gjelbert Call.

Nese gjate bisedes deshironi te shtoni kontakte te tjera, kete mund ta beni duke klikuar mbi butonin e pare ne pjesen e djathte larte te dritares.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME