Qysh Me Bo Me Ra Bore Ne Google?

Per festat e fundvitit, google ka ofruar nje gje shume interesante per vizitoret e saj.

E njohur per gjera te tilla, as kesaj here google nuk ka mbetur prapa. Pra, behet fjale per nje “bore ne google”. Mjafton te shkoni ne google dhe te shkruani “let it snow” (pa thonjeza).

Do e vereni menjehere pamjen e bukur qe ju ofron google pas vetem disa sekondave.

  • Dita_lina

    po qysh me ja gjet nikujt passin e add tregomni nese e gjani okkkk

  • Dita_lina

    po qysh me ja gjet nikujt passin e add tregomni nese e gjani okkkk

Qysh me bo punim me ngjyra?

Qysh me festu ditën e numrit Pi (π)?