Qysh Me Bo Kursorin e Mouse-it me Flamur te Shqiperise?

HTML Kodi per me bo kursorin (shejen e mausit) Me Flamur Kuq e ZI eshte kjo:

HTML,BODY{cursor:
url(“http://downloads.totallyfreecursors.com/cursor_files/albania.ani“),
url(“http://downloads.totallyfreecursors.com/thumbnails/albania.gif“),
auto;}

 

//Falenderojme Zgjim B. per kontributin ne kete teme

 • egzon

  qysh nuk po ban me ba

 • egzon

  tregomni ta boj bre

 • egzon

  qysh nuk po ban me ba

 • egzon

  tregomni ta boj bre

 • idriz

  sban more qysh me boo

 • idriz

  sban more qysh me boo

 • Noli

  Shume shpjegim i pa kuptimt..duhet ma detalisht me shpjegu..
  un e gjeta qysh po me veshtersi

 • Noli

  Shume shpjegim i pa kuptimt..duhet ma detalisht me shpjegu..
  un e gjeta qysh po me veshtersi

 • Remzi Bushi

  1.Hapi i parë bëjmë shkarkimin e fajllit url(“http://downloads.totallyfreecursors.com/cursor_files/albania. dhe ai fajll na ruhet ne follder Downloads.
  2.Klikojm Start->Control penal->Hardwaer and sound->Mouse->(hapet dritarja Mouse properties–>Pointers–>Browse e gjejme fajllin ku e kemi shkarku dhe e klikojme dhe i thojme Open dhe pastaj-> Apply dhe ok .& kaloni Bukur ..

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?