Qysh Me Aktivizu Kompjuterin me Lexu Gjithcka qe Shkruani?

Windows-i ka aftesine e integruar per te lexuar ate qe shkruani, qe perdoret kryesisht nga ata qe kane problem me te pamur dhe ju nevojitet asistence per te naviguar nderfaqen e sistemit operativ. Keto vegla te qasjes mund te perdoren esencialisht per te bere kompjuterin tuaj t’i lexoj fjalet qe ju i shkruani me ze te gjeneruar. Ky artikull do t’ju percjell pergjate procesit per ta bere kompjuterin tuaj te thote gjithcka qe shkruani.

Hapeni Windows Narrator. Kete mund ta beni duke shkuar ne Start -> All Programs -> Accessories -> Accessibility dhe pastaj te klikoni ne Narrator.

Ne Windows 7, klikoni Start, shkruani “Narrator”, dhe shtypni enter qe te hapet Narratori-i.

Ju mund ta ndryshoni zerin e narrator-it duke klikuar ne “Voice Settings” (ne Windows 7) ose “Voices…” (ne Windows XP).

Hapeni aplikacionin Notepad. Navigo ne Start -> Run -> dhe shkruani Notepad dhe pastaj shtypni tastin Enter.

Ne Windows 7, Navigo ne Start, shkruaje “Notepad”, dhe shtypni enter per te hapur aplikacionin.

Shkruani fjalet ne Notepad qe deshironi narratori ti lexoje.

Hijezoni fjalet qe keni shkruar ne Notepad. 

Ne kete menyre kompjuteri juaj do te lexoj fjalet qe shkruani, dhe cdo veprim qe ju beni me kompjuter.

 • z.mel

  Qysh me bo ne shqip me fol ?

  • Khox

   mos pi don edhe pak sallat me ti qit n`to ?

   • Endi007

    hahahahahahahaa…. keçap-majonez rasisht ????!!!!!!

   • g.b

    ropt jau qifsha me sexi sallat. njeri shqip ju veti

 • z.mel

  Qysh me bo ne shqip me fol ?

  • Khox

   mos pi don edhe pak sallat me ti qit n`to ?

   • Endi007

    hahahahahahahaa…. keçap-majonez rasisht ????!!!!!!

   • g.b

    ropt jau qifsha me sexi sallat. njeri shqip ju veti

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?