Kapele te Babadimrit me Dredheza

Gjate kohes se pushimeve dimerore, pjesen me te madhe femijet e kalojne duke biseduar per babadimrin e vitit te ri, dhuratat e vitit te ri etj, por ja nje dhurate e mire per babadimrin, duke krijuar nje ‘kapele’ si embelsire me ane te dredhezave.

Çfare ju duhet ?

Ne kete embelsire materiali eshte shume i thjeshte dhe nuk kushton shume. Ajo çfare ju duhet eshte:

– 10 dredheza
– Gjysme gote krem embelsirash (i bardhe)

Per te pergatitur kete embelsire ‘ kreative ‘ ju duhen disa minuta. Vetem rradhitni dredhezat pak me larg njera tjetres dhe ne pjesen e poshtme veni krem rreth saj dhe ne maje te saj veni pak krem [ashtu siç eshte paraqitur ne foto] dhe do shihni se me te vertete do te duket si kapela e babadimrit.

Edhe pse kjo embelsire duket shume e thjeshte, kreativiteti i saj duket qarte.