Qysh me bo kalendar?

01

Merrni të gjitha materjalet e nevojshme: Letër, vizore , laps, ngjyra.

Hapi 1 
Merrni një fletë A4 të bardhë apo me ngjyrë.

Hapi 2
Përdorni një vizore për të nxjerrë shtatë kolona vertikale dhe pesë rreshta horizontal.

Hapi 3
Shënoni muajt e vitit me radhë.

Hapi 4
Shënoni ditët e javës.

Hapi 5
Plotësoni datat një nga një pa e ngatërruar rendin.

Hapi 6
Dekoroni kalendarin tuaj me ngjyra.

Hapi 7
Rrethoni datat e rëndësishme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME