Qysh Me bo Grushtin Pa i Levizur Gishtat?

Nga shuplaka e dores te shtrire mund ta beni grushtin pa levizur gishtat. Ja se si:

Zgjedheni cilen dore deshironi te formoni grushtin dhe lijeni te shlire perfshire edhe kycin e dores.

Me doren tjeter shtrengojeni pjesen perfudni pjeses se trashe te kycit.

Shtrydheni doren lehtesisht. Dora juaj e relaksuar do te mblidhet dhe do te formohet grushti. Ndoshta e kuptuat se qysh ndodh kjo, pasi qe ju “manualisht” krijoni tension ne muskujt qe kontrollojne gishtat.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME