Qysh Me bo Google Faqe Startuese?

Nese deshironi qe faqen tuaj startuese ta beni Google.com, ateher veproni keshtu: Hapeni Shfletuesin tuaj(internet explorer, moxilla, opera, avant browser etj. Shkoni tools ne krye te faqes (lart ) pastaj internet options ose preferences kjo ndryshon sipas llojit te browserit pastaj aty ku shkruan home page shkruni tekstin http://www.google.com e nese deshironi ta vendosni qysh.me faqe startuese procedura esht e njejt por ne vendin ku ju thash ta shkruani http://www.google.com e shkruani http://www.qysh.me

Ne ketë meny mundeni ti beni edhe faqet tjera qe ju deshironi ti beni faqe startuese

 

//Falenderojme Zgjim B. per kontributin ne kete teme

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME