Qysh Me Bo Facebook-un ne Gjuhen e Pirateve?

Me 19 Shtator ishte dita nderkombetare e gjuhes se pirateve (Talk Like a Pirate Day). Per kete event Facebook-u e ka krijuar gjuhen e pirateve ne faqen e vet. Ne vazhdim do te shihni se si ta aktivizoni gjuhen e pirateve ne Facebook.

Se pari kyquni ne Facebook me llogarine tuaj

the image
Shkoni ne fund te faqes
the image
Klikoni ne linkun English (US)
the image
Ne menyne renese zgjedhni opcionin English (Pirate)
the image
Klikoni Close, dhe do te shihni qe gjuha eshte ndryshuar ne gjuhen e pirateve.
the image