Qysh Me Bo Facebook-un me Ngjyre te Pembe?


Nese perdorni shfletuesin Google Chrome, atehere vetem shkoni tek adresa

http://userscripts.org/scripts/show/84111 dhe klikoni Install.

Mbylleni shfletuesin, ri-hapeni, dhe Facebook-u nuk do te duket me kalter, por do te merr ngjyre pembe.

Nese perdorni shfletuesin Mozilla Firefox atehere se pari duhet te
instaloni Add-on Grese Monkey: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/
Pasi ta keni instaluar kete Add-on, shkoni tek adresa http://userscripts.org/scripts/show/84111 dhe klikoni Install.
Mbylleni shfletuesin, ri-hapeni, dhe Facebook-u do te merr ngjyre pembe.

//Falenderojme FISNIK Sylka per kontributin ne qysh.me

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME