Qysh Me Dislike ne Facebook?

Besoj qe gati te gjithe prej jush e doni butonin “dislike” per ta perdorur ne linqet te cilat nuk i pelqeni.
Kjo tani eshte e mundur me ane te nje Extensioni ne Google Chrome.

Ja edhe ne facebook do te duket njejte si duket ne foto.

Extensionin mund ta downloadoni ketu:

https://chrome.google.com/webstore/detail/oklknoepjlbililoimljiecmedcnckep?ct=author

Nese keni deshire qe edhe shoku apo shoqja juaj ta sheh qe keni bere dislike ne ndonje postim te tij ose te dikujt tjeter edhe ai/ajo duhet ta downloadoje kete extension.

Kujdes: Funksionon vetem me shfletuesin Google Chrome.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME