Qysh me bo çantë prej bluzës?

1Hapi 1
Merrni materialin e nevojshëm për të bërë çantën.

Hapi 2
Preni mëngët e bluzës duke lënë 2.5cm hapsirë ndërmjet qafës dhe mëngëve.

Hapi 3
Ktheni nga ana e brendshme bluzën.

Hapi 4
Qepni pjesën e poshtme bazën.

Hapi 5
Qepni edhe mëngët.

2Hapi 6
Lidhni shiritin tek mëngët për ta përdorur si vegzë.

3Hapi 7
Në fund çepni edhe vegzën për ta shtrënguar më mirë.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME