Caj te Ftohte me Leng Limoni

Kur te vini nga nje udhetim i gjate apo te lodhur nga puna, nje pije e fresket eshte e tera qe ju kryen pune. Poashtu, eshte e pershtatshme per mysafire. Me poshte e keni menyren se si te pregadisni caj te ftohte (ice tea) me leng limoni.

Vlojeni nje sasi te ujit:

Vendosni caj ne uje per 10-15 minuta, deri sa caji te perzihet:

Shtrydhni ca limone, dhe derdheni ne caj:

Perzieni mire, dhe largoni mbetjet e cajit nga uji:

Vendosni sheqer. Sasia se sa sheqer do te vendosni varet nga shija juaj dhe sasia e ujit:

Perzijeni mire, dhe pritni deri sa te fohet plotesisht:

Derdheni cajin me lemon ne nje tas, dhe vendosni pak akull ne te:

Servojeni me lajthi, apo dicka tjeter qe i pershtatet shijes suaj: