Qysh me bo Aeroplan prej letres?

Aeroplani prej letres eshte nje mjet fluturues nga letra. Konstruktimi i aeroplaneve nga letra njifet edhe me emrin aerogami, bazuar ne fjalen origami, qe eshte arti japonez i palimit te letres.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME