Qysh Me Blloku Webfaqe ne PC tuaj?

Nese deshiron qe dikush ne familjen tende te mos vizitoj ndonje faqe te caktuar atehere veprohet keshtu:

 • Shko tek C:WindowsSystem32Driversetc
 • Kerkoni skedarin me emrin ‘Hosts’
 • E hap me notepad dhe nen ‘’127.0.0.1 dhelocalhost’’ shkruan 127.0.0.2 www.faqjaqedeshironmeblloku.com
 • Bejeni Save kete dhe tash nuk hapet faqja
 • Per te blokuar me shume se 1 faqe at`here veprojm keshtu:

127.0.0.2 www.faqjaqedeshironmebloku.com

127.0.0.3 www.faqjaqedeshironmebloku2.com

dhe keshtu me rradhe vazhdoni per sado web faqe qe doni.

 

 • C4..

  ksi tutoriale parahistorike po postoni a
  sen skish prej juve

 • C4..

  ksi tutoriale parahistorike po postoni a
  sen skish prej juve

 • kremori

  Nuk eshte ne rregull te demotivohen njerezit qe po ndihmojne ne kete webfaqe me ksi komente “skish sen prej juve”, nese ste pelqen mos e perdor apo derisa kritikon mund te postosh diqka te mire qe e din.
  Historike apo jo, perqindja me e madhe e perdoruesve nuk e dijne kete, gjithsesi 127.0.0.1 mund te futet per te gjitha webfaqet ska nevoje 2,3,4 me kompliku pa nevoje.

  Gjithsesi nuk ju kisha preferu shrytezuesve me bo ksi lloj modifikime ne sistem, kjo metode nuk eshte per shfrytezues te thjeshte ku mund te bejn ndonje dem ne sistem dhe te kene probleme me internet etj. Ka software falas qe mund te bejne kete pune me mire. p.sh http://www.thewebblocker.com/ si dhe tjera programe qe mund ti gjeni ne ineternet.

 • prraqka

  nuk bon kjo menyr momentin qi ja bon Save Anti virusi atkivizohet edhe e njeh si Virus ,, aj e fshin ata edhe prap qelet qajo faqe qi ke dasht me blloku…..

 • prraqka

  nuk bon kjo menyr momentin qi ja bon Save Anti virusi atkivizohet edhe e njeh si Virus ,, aj e fshin ata edhe prap qelet qajo faqe qi ke dasht me blloku…..

 • IT

  ne windows 7 nuk mundesh me blloku ne kete menyre..

 • IT

  ne windows 7 nuk mundesh me blloku ne kete menyre..

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?