Qysh Me Blloku Tastieren ne Windows 7?

Nese largoheni nga kompjuteri juaj, dhe nuk deshironi qe dikush tjeter ta perdore ate, atehere nje menyre per ta bere kete
eshte ta bllokoni funksionimin e tastieres.

Kete mund ta beni me ane te programit Keyboard Locker te cilin mund ta shkarkoni ketu:
http://www.howtogeek.com/geekers/up/Keyboard%20Locker.zip

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/02/sshot116.png?w=640
Kur ta hapni programin Keyboard Locker do te shihni nje ikone te vogel ne system tray:

https://i0.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/02/sshot89.png?w=640
Per ta bllokuar tastieren klikoni Ctrl+Alt+L

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/02/sshot48.png?w=640
Per ta qbllokuar tastieren perseri, shkruani “unlock”

https://i0.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/02/sshot510.png?w=640
Zakonisht, udhezimet nuk do te shfaqen ne menyre qe te tjeret te mos mund ta qbllokojne tastieren. Nese doni qe te shfaqen
udhezimet atehere klikoni me tastin e djathte mbi ikone dhe zgjedhni opcionin Show tray notifications:

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/02/sshot310.png?w=640
https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/02/sshot214.png?w=640

https://i0.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/02/sshot66.png?w=640

Per ta mbyllur programin zgjedhni opcionin Exit.

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/02/sshot75.png?w=640
Nese doni qe programi Keyboard Locker te hapet automatikisht me startimin e kompjuterit tuaj, atehere duhet te krijoni
nje shortcut te ketij programi ne folderin Startup:

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/02/sshot94.png?w=640
Mbi folderin Startup klikoni me tastin e djathte dhe zgjedhni opcionin Explore

https://i0.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/02/sshot103.png?w=640
Me pas, ne kete folder klikoni me tastin e djathte New->Shortcut
https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/02/sshot117.png?w=640

Klikoni Browse dhe lokalizoni programin Keyboard Locker:

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/02/sshot127.png?w=640
Pastaj klikoni Next:

https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/02/sshot135.png?w=640
Zgjedhni nje emer per kete shortcut:

https://i0.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/02/sshot145.png?w=640

https://i0.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/02/sshot154.png?w=640
Tani me startimin e kompjuterit tuaj do te startoj edhe programi Keyboard Locker.

Qysh me e kursy baterinë në iPhone?

Qysh me e mbushë baterinë më shpejtë në iPhone?