Qysh Me Blloku Google Ads (reklamat)?

Besoj qe jeni lodhe me reklamat e neveritshme qe dalin sa here hapni dicka apo shkarkoni ndonje muzike te preferuar. Keshtuqe ne menyre qe te shmangni kete neveri duhet te instaloni nje plug-in, vegezen e te cilit do tua jap dhe me nuk do kete Google ads.

Linku:
Per Google Chrome:
https://chrome.google.com/webstore/detail/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb

Per FireFox:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/

Shfletim te kendshem!

//Falenderojme lexuesin tone Vetonin per kontributin me kete teme.