Qysh Me ble Televizor te Mire 3D?

Televizori 3D tashme veq ka arritur ne shtepi te ndryshme, por serish mbetet dicka e re dhe e shtrenjte. Duhet te keni parasysh disa pika para se te bleni 3D TV.

Konsideroni qe kanalet 3D jane ende te kufizuara. Jane disa kompani qe sapo kane filluar me kanalet e tyre 3D, por kamerat e shtrenjta dhe shpenzimet e produksionit tregojne qe duhet te prisni deri ne 2015 para se te shihni gjithcka ne 3D! Ne Kosove apo Shqiperi, normalisht, asnje kanal nuk ofron kete sherbim.

  • ESPN ka lansuar 3D kanalin ne Qershor 2010, dhe ka ofruar afro 100 ngjarje sportive deri ne fund te vitit 2010. Madje edhe kanalet 3D te ESPN ofrojne permbajtje te kufizuar ne kete format, ne krahasim me permbajtjen e rregullt te cilen e ofron gjate gjithe dites
  • Gjate 2011, Discovery, Sony dhe Imax do te paraqesin program 24 oresh ne formatin 3D te fokusuar ne filma, programe te natyres, dhe show te tjera.

Poashtu, kini parasysh qe nese bleni 3D TV nuk do te thote qe te shmangni televizorin tuaj 2D. Ne fakt, duhet t’i mbani qe te dyte. Pagesa ekstra per 3D kanalet do te jete barre e juaja.

Tashme qe keni marre parasysh problemet, hidhjuni nje sy cmimeve. Televizoret 3D te Sony dhe Panasonic jane tejet te shtrenjte, duke filluar nga 1500 Euro. Ndoshta do te ju duhet te prisni te ardhmen para se te bleni nje, ne menyre qe te ulen cmimet.

Per te shikuar ne 3D TV, do te ju duhen syze te renda qe kushtojne rreth 120 Euro. Mirepo se fundmi jane paraqitur edhe 3D TV pa syze qe edhe kushtojne me shtrenjte.

Nese jeni te gatshem te beni kompromis me te gjitha keto kerkesa, atehere tentoni te bleni ndonje brend me te besueshem dhe kualitativ. Sony eshte nje shembull nga keto.

Burimi: http://www.wikihow.com

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME