Qysh me ble aksione të kompanive globale?

I famshmi Warren Buffet thotë që nuk investon në diçka që nuk e njeh. Nëse investitori më i madh i 60 viteve të fundit pranon që nuk ka njohuri në gjithçka atëeherë ka diçka në thënien e tij. Andaj ja vlen të hulumtojmë pak për kompanitë nga të cilat mendojmë të blejmë aksione. Pikënisje e mirë është webfaqja e tyre.

Hapi 1
Hape llogarinë në Raiffeisen Bank dhe futi paratë në të.

1

Hapi 2
Nënshkruaj kontratën për tregtim me letra me vlerë në cilëndo filiale.
2

Hapi 3
Identifiko aksionet në të cilat dëshiron me investu (Google, Yahoo, etj.)
3

Hapi 4
Jep urdhërin për blerje të aksioneve përmes telefonit apo e-mailit.
4

Sygjerim: Prit deri sa të ngritet vlera e aksioneve dhe rishite me çmim më të lartë. Diferenca është profiti yt 🙂

Por, si çdo investim, edhe investimi në letra me vlerë përmban rreziqe të caktuara, për shkak se nuk mund të parashikohet me saktësi performanca e ardhshme. Ne ju rekomandojmë që të caktoni një takim me këshilltarin financiar në bankën Raiffeisen për t’ju informuar me gjerësisht mbi mundësitë dhe rreziqet e investimit në letrat me vlerë. 

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME