Qysh Me Arritë me Puthë një Vajzë?

Dëshironi të puthni një vajzë, por nuk e dini se si të ja kërkoni puthjen?
Nuk duhet të jeni i turpshëm , bëhu entuziast. Kur jeni përreth të dashurës suaj, vetem jeni vetvetja.

Shkoni në ndonjë vend romantik. Në plazh, në restaurant, apo në ndonjë film. Shkoni diku ku ndiheni rehat por që nuk është vend shum publik.
Mos u ndieni nervoz, sepse përndryshe ajo do ta marrë mesazhin që jeni nervoz.

Ndihuni Rehat me të. Mos e mendoni shumë, vëre krahun tuaj rreth saj, ky është sinjal për të që jeni të prirur për ti u afruar.

Pasi të ndiheni shum Rehat, pritni që takimi të përfundojë që të ja kërkoni një puthje.

Në Fund të takimit, bëni një bisedë të shkurtër. Bëhu flirtues me të dhe nëse ajo reagon mirë, shansat  janë se ajo të pëlqen ty.

Lëvizni kokën ngadalë për puthje. Është gjithmonë mirë për ta bërë këtë shansat janë të mira dhe ajo përgjigjet pozitivisht, i thuani ngadalë ti vërtet më pëlqen, mua do të pëlqente nëse do të puthja.