Qysh Me Apliku Për Partneritet Në Youtube?

Partneriteti në Youtube e dimë që sjellë përfitime duke u nisur nga parat që ke të drejtën t`i vendosësh në video reklamat,
pastaj mundëson edhe vendosjen e bannerit dhe ju rregullon kanalin shumë bukur.

E për të aplikuar duhet t`i kemi edhe disa kushe sic janë:

1. Të keni mbi 15 video.
2. Të keni mbi 1000 Abonues (Subscribes)
3. Të keni mbi 100.000 klikime total (Views)
4. Në video të mos keni “COPYRIGHTS”, do të thotë të mos i
përmbani të drejtat e ndokuj tjeter.
5. Të keni të drejtat për ato video që i keni futur.
6. Mos të keni ndonjë vrejtje (Stike) d.m.th mos të keni ndonjë
video që u është fshirë nga këto kompani UMG, WMG, UEFA, TF1,
EASYCOM, ONAIR MUSIC, etj. për arsye që nuk i keni të drejtat e
asaj video.

Nëse i plotësoni këto kushte, atëherë do të thotë që keni
mundësinë të aplikoni për Partneritet në Youtube.
Por po nisem nga Kosova, pasi që unë jetoj këtu, këtu IP Address
nuk lejon të aplikojm për Partneritet pavarsisht kushteve që i
plotësojmë, e sa për Shqipëri nuk e di…

Tani do të ju tregoj një trik për të aplikuar nga Kosova,
funksionon 100% nëse i keni ato kushte që i kemi përmendur më
lartë…

1. Së pari shkojmë tek kjo uebfaqe e cila na ndihmon ti fshehim IP
Address: http://www.hidemyass.com/

2. Pastaj tek hapsira ku është “http://google.com” e fshijmë atë
dhe e vendosim “http://youtube.com” dhe klikojm tek “Hide My Ass!”.

3. Tani shohim se na është hapur Youtube por me IP Address të
fshehura, tash shkojm tek “Sing In” dhe hapim kanalin (channel) tonin.

4. Pasi kemi hapur kanalin (channel), tek hapsira sipër ku është
linku “http://www.youtube.com/” shenojmë këtë url
“http://www.youtube.com/partners” dhe klikojm “Go!”

5. E shohim që na është hapur faqja në Youtube me emrin “Partner
with Youtube”, tash klikojmë tek “Apply Now” dhe mbushim të dhënat
tona…

6. Pas 4/5 ditëve në qoftë se keni aplikuar duke i pasur ato kushe
që i kemi cekur lartë, atëherë do të ju pranojnë.

//Falenderojme Denis Avdiu per kontributin ne kete teme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME