Qysh me apliku korrektorin në mënyrën e duhur?

1.Mënyra më e përdorur për aplikim e korrektorit është ajo duke aplikuar atë që nga rrathët e syve e duke shkuar në drejtim të faqeve në formë trekëndëshi.

korektor 2

2.Nëse dëshironi të fshini ndonjë shenjë apo puqërr, aplikoni korrektor të gjelbër së pari, shpërndajeni atë e pastaj aplikoni korrektor me ngjyrë të përshtatshme ndaj lëkurës suaj.

Në fund aplikoni pudër për bebe në vendet ku keni aplikuar korrektor.

korektor 3

3.Përmirësoni gabimet që bëhen gjatë aplikimit të lajnerit për sy me anë të një brushe të hollë dhe korrektorit.

korektor 1

4.Krijoni iluzion e buzëve të theksuara duke plotësuar pjesen e mesme me korrektor me nuancë të lehtë.

korektor 4

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME