Qysh Me Aktivizu VideoChat-in Në Facebook?

Kohët e fundit keni dëgjuar për Google + , një rrjet social i ngjashëm me Facebook por me disa mundësi më shumë si Video Chat  etj.

Nuk kaluan asnjë javë kur Facebook lëshoj bashkpunimin e tyre me Skype për të vendosur Video Chat në Facebook.

Aktivizimi nuk bëhet automatikisht tek cdo profil, por ju duhet ta aktivizoni atë shumë lehtë.

Së pari shkojmë tek : http://www.facebook.com/videocalling

Pastaj klikojmë tek “Get Started”, pastaj do ju hapet Chati dhe duhet të klikoni tek një shok/shoqe pastaj Facebook do të ju udhëzojë ta shtypni butonin OKAY dhe me c`rast do të fillon të Shkarkohet VideoChat Facebook dhe pasi të shkarkohet do të merrë 1 minut deri tek aktivizimi dhe atëherë ju e keni aktivizuar.

//Falenderojme Denis Avdiu per kontributin ne kete teme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME