Qysh Me I Aktivizu LED Flash Njoftimet Per iPhone ne iOS 5?

Platforma iOS 5 ka prezantuar nje numer te madh te njoftimeve te ndryshme si tone, vibracione, poashtu edhe tregues te drites flash.

E vendosur ne accessibility settings, ky eshte nje funksion i ri i LED flash qe gjendet afer kameres se pasme ne iPhone 4 dhe iPhone 4s per te ju njoftuar per thirrjet qe keni pasur. Eshte nje gje e mire per ata qe deshirojne te njoftohen nepermjet pamjes vizuele, e jo nepermjet tingujve apo vibracionit.

Per ta aktivizuar shkoni te Settings > General > Accessibility dhe shkoni te pjesa e poshtme ku do te gjeni opcionin LED Flash for Alerts. Vendosni opcionin ne On. Per te punuar njoftimi me LED flash, duhet ta vendosni telefonin ne gjendjen “pa ze” (silent) duke e ndalur vibracionin ne Settings > Sounds. Tani kur te pranoni thirrje apo ndonje mesazh, LED ne pjesen e pasme do te shendrit tre here.