Qysh Me Aktivizu Pamjen e Re ne Gmail?

Thashethemet ne internet per pamjen e re te gmail jane duke qarkulluar qe nje kohe te gjate dhe ato ndryshime patjeter se do te vijne.

Edhe zyrtaret e Google tregojne qe per nje kohe te shkurter do te nderrojne disa produkte te Google per me qene me te thjeshte dhe me lehte te naviguar ne to pa harxhuar shume mund. Gjithashtu perdoruesit mund te shohin per nje kohe te shkurter edhe azhornimin e Google Calendar-it, si do qe te jete ende eshte e paqarte se kur do te behet nderrimi per te gjithe e deri ne ate kohe ju mund ta provoni kete trik per te pasur kete pamje.

Per te aktivizuaj edhe ju kete pamje duhet te shkoni ne Gmail.com the kyceni dhe te shkoni ne  Mail settings. Mandej, shkoni ne tabin “Themes” dhe aty do ti shihni “Themes” te reja, te cilat jane  “Preview” dhe “Preview (dense).” Zghedheni njeren prej tyre edhe e prekni “SAVE” dhe tash e tutje keni me pas gmail me pamjen e re.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME