Qysh Me Aktivizu Facebook Timeline (Pamja e Re)?

Facebook Timeline eshte dizajni i ri i cili mundeson te shikoni gjithqka qe keni bere ndonjehere ne Facebook prej kur keni hapur llogarine tuaj. Dizajni i ri do te aktivizohet per te gjithe perdoruesit pas nje jave, por ketu do te mesoni se si ta aktivizoni menjehere.1. Kyquni ne Facebook.

2. Shkoni te linku https://developers.facebook.com/ dhe ne dritaren Request for Permission klikoni butonin Allow.

3. Shkoni te faqja https://developers.facebook.com/apps dhe klikoni Create New App

Shkruani nje emer qfaredo qofte per aplikacion.

Ne anen e majte kerkoni per opcionin “Open Graph”

Klikoni “Get Started using open graph”

Kthehuni ne faqen kryesore te Facebookut dhe prisni 2-3 minuta deri sa te shfaqet mesazhi si ne foto:

Klikoni Get It Now, dhe pamja e Facebookut do te transformohet.

 • lind

  ej ktu po del Your account must be verified before you can take this action. Please verify your account by adding your mobile phone or credit card.

 • lind

  ej ktu po del Your account must be verified before you can take this action. Please verify your account by adding your mobile phone or credit card.

 • Sytrimi

  Po bre deknit spo bon i njejti problem qija be ropt bon edhe mos me e nreq hiq :@:@:@

 • Sytrimi

  Po bre deknit spo bon i njejti problem qija be ropt bon edhe mos me e nreq hiq :@:@:@

 • reni

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?