Qysh Me Akordu Kitaren Me Ane Te Telefonit Android?

Sistemi Android per telefonat mobil ofron nje aplikacion i cili ju ndihmon ne akordimin e kitares.

Se pari shkarkoni aplikacionin gString nga ketu https://market.android.com/details?id=org.cohortor.gstrings

Pas shkarkimit te aplikacionin, hapeni dhe shkoni te menyja Settings.

gStrings settings

Nga menyja renese zgjedhni opcionin “Optimize For”

gStrings optimize

Zgjedhni opcionin “Guitar.”

gStrings guitar

Kthehuni ne fillim te aplikacionit, dhe filloni me akordimin e kitares.

gStrings tuner