Qysh Me Akordu Kitaren?

Në qoftse jeni fillestar me gitarë, edhe keni nevoj me akordu gitarën këtu do të ju tregojmë se si:

Së pari e hapim browserin dhe hyjmë në këtë link :
http://www.guitarforbeginners.com/onlinetuner.html

ktu e keni një katror ku ju i shihni telat e gitarës ,i prekni gjdo tel një nga një duke e akorduar me gjdo tel të gitarës tuaj, kjo
mundson që gitara juaj të tinllojë shkëlqyshëm!

 

//Falenderojme Muhsin Huduti per kontributin ne qysh.me

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME