Qysh me i mbyllë poret në fytyrë?

Kur vie puna tek poret, pastrimi i duhur i fytyrës duhet të jetë rutinë e përditshme.

1.Pastroni fytyrën qdo natë para se të shkoni në shtrat.

Nëse flini me makeup në fytyrë, atëherë përveq makeup-it do të keni edhe mikrobe dhe pluhur, të cilët dërgojnë në mbylljen e poreve.

2.Përdorni pastrues të cilët nuk përmbajnë kemikale të ndryshme, pasi që ato shkaktojnë lëkurë të thatë dhe të irrituar.

Kur poret janë të irrituara ato duken më të gjëra dhe më të hapura.

3.Provoni metodën e pastrimit me vaj, në vend të sapunit.

Mund të ju duket e cuditshme, por kjo metodë është mjaftë efektive.

4.Kohë pas kohe largoni qelizat e vdekura me skrab, të cilin mund ta përgadisni me sheqer dhe lëng limoni.

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME