Qysh me mbyll llogarinë në facebook?

tumblr_m1w4flQshY1qkidhmo1_500

Nëse ju dëshironi të deaktivizoni llogarinë tuaj në facebook, qoftë për një kohë të caktuar, qoftë përgjithmonë, ndiqni hapat në vijim.

Hapi 1:
Kyçuni në llogarinë tuaj në facebook.

Hapi 2:
Klikoni këtu për të shkuar tek faqja e deaktivizimit.

Hapi 3:
Zgjedhni arsyen e deaktivizimit të llogarisë tuaj, dhe pastaj klikoni butonin “Confirm”.

Llogaria juaj do të deaktivizohet, por nëse ju kyçeni ajo prapë aktivizohet.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME