Qysh me i largu qelizat e vdekura të lëkurës?

Lëkura juaj mund të lëshojë 30000-40000 qeliza të vdekura në një minut të vetëm.

Prandaj, largimi i këtyre qelizave të vdekura është i nevojshëm kohë pas kohe sepse kështu ndihmojmë reduktimin e akneve dhe fitojmë lëkurë të butë.

1.Nëse keni lëkurë të ndjeshme gjeni një pastrues pa përmbajtje të kemikaleve, që nuk irriton lëkurën.

Lëkura e ndjeshme nuk përshtatet mirë me skrabe të ndryshme apo pastrues acidik.

pastrues 1

2.Merrni një peshqir të butë dhe vendoseni nën ujë të ngrohtë.

Shtrydhni tepricën e ujit dhe  vendoseni peshqirin në fytyrë për 2-3 minuta.

Uji i ngrohtë hap poret, duke e bërë largimin e qelizave të vdekura më të lehtë.

pastrues 2

3.Në të njejtin peshqir në pjesën në mes aplikoni një sasi të pastruesit.

pastrues 3

4.Fërkoni fytyrën me peshqir në lëvizje rrethore.

Filloni me hundën, duke vazhduar në ballë e pastaj në pjesën tjetër të fytyrës për disa minuta.

pastrues 4

5.Shpërlani me ujë të vakët dhe aplikoni kremë për fytyrë.

pastrues 5

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME