Qysh me i largu njollat e stilolapsit?

Stilolapsi që ndodhet në pjesën e poshtme të xhepit të këmishës tuaj të preferuar hapet ,duke lënë prapa një njollë të madhe boje.

Provoni këtë: pjesën e njollosur futeni në qumësht dhe fërkojeni fort derisa njolla të zhduket.

Përsëriteni veprimin nëse është e nevojshme.