Qysh me largu erën e pakëndshme nga kafshët shtëpiake?

Përbërësit:

  • ½ gote ujë të distiluar
  • ½ gote ujë uthull molle
  • 1 lugë lëng limoni.

sperkattes-1

1.Në një shishe me spërkatës vendosni ujin.

sperkattes-2

2.Shtoni uthullën.

sperkattes-3

3.Shtoni edhe lëngun e limonit.

sperkattes-4

3.Përzieni dhe spërkatni masën e krijuar në një leckë dhe fërkoni gëzofin e kafshës suaj shtëpiake.

sperkattes-5

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME