Qysh me kriju zbukurim nga "Wrecking Ball"?

wrecking ball christmas tree

Kënga Wrecking Ball e Miley Cyrus ka bërë jo pak famë për skenat që zhvillohen në video, sidomos me pjesën e “topit shkatërrues”.

Për këtë fakt, për ata që u pëlqen ajo pjesë/skenë e videos mund të ju japim një ide për zbukurim për festat e fundvitit.

wrecking ball christmas tree gif

1. Gjeni material. Kërkoni në google për pjesën përkatëse të klipit dhe shkarkojeni.

miley cyrus wrecking ball

Pas kësaj me anë të photoshopit prejeni pjesën e Miley.

miley cyrus photoshop

Ose nëse nuk jeni të mirë në editim, keni material të gatshëm më poshtë

miley cyrus

2. Printoni dhe preni fotografinë

miley cyrus cut

3. Zgjedhni stolinë ku që do ta përdorni për këtë zbukurim

christmas balls

4. Përfundoni gjithë zbukurimin

chain

christmas tree ball

christmas tree ball miley cyrus

Gjeni një zingjir të thjeshtë (dore ose qafe) dhe prejeni një gjatësi të caktuar (sipas dëshirës). Pastaj zingjirin vendoseni në vrimën lartë stolisë. Pas kësaj, anën tjetër në ndonjë tel në formë grepi. Letra (ku gjindet Miley) paloset tek zingjiri dhe vendoset mirë me anë të ngjitësit.

Kështu do të fitoni stolinë/zbukurimin tuaj për festat e fundvitit me Miley Cyrus.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME