Qysh me kriju spërkatës kundër insekteve?

sperkates 1

Përbërësit:

  • 1 gotë ujë
  • 2 gota uthull
  • 10 pika vaj menteje.
  • sperkates 2

1.Në një shishe me spërkatës vendosni ujin dhe uthullën.

sperkates 3

2.Shtoni pastaj vajin dhe përzijeni spërkatësin e krijuar dhe spërkatni në ambientin ku qëndroni për të mbajtur insektet larg.

sperkates 4

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME