Qysh me kriju rutinën e mëngjesit gjatë vikendit? x

Rutinat e mëngjeseve gjatë vikendit mund të jenë shumë të ndryshme nga ditët e punës.

Ju mund të relaksoheni si dhe të shijoni qdo moment të vikendit, duke u fokusuar në vetvete në të njejtën kohë.

1.Duke marrë parasysh se gjatë ditëve të punës nuk keni kohë për të ngrënë mëngjes, kështu që gjatë vikendit përgaditni mëngjesin e shëndetshëm si dhe një smoothie, për të pastruar organizmin.

2.Vazhdoni mëngjesin pastaj me një dush.

3.Gjatë kohës që ju relaksoheni, lejoni edhe fytyrën e lëkurën të relaksohet, pra mos aplikoni makeup por vetëm kremë hidratuese.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME