Qysh me kriju qiri nga portokalli?

Përbërësit që nevojiten për të krijuar qiri nga portokalli janë:

  • 1 portokall
  • Vaj ulliri.

1.Preni lëvoren e portokallit në mes.

portoka-1

2.Me kujdes largoni gjysmën e lëvores së portokallit duke mos e prerë.

portoka-2

3.Në njërën nga gjysmat e lëvoreve gjendet bishti, i cili duhet të lihet në lëvore.

portoka-3

4.Mbushni gjysmën e portokallit me vaj ulliri.

portoka-4

5.Në gjysmën tjëtër të portokallit krijoni dizajn.

portoka-5

6.Ndizni qiriun e krijuar, dhe mbuloni me gjysmën tjetër.

portoka-6

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME