Qysh me kriju përshtypje të mirë tek të tjerët?

1.Pa marrë parasysh nëse po takoni dike për kënaqësi apo biznes, nuk ka mënyrë më të lehtë për ti krijuar përshtypje të keqe dikujt për ty se sa të vonoheni.

Në vend të kësaj, bëhuni gati më herët dhe bëhuni të përpiktë në orarin e caktuar.

pershtypje-1

2.Bëhuni dëgjues i mirë.

Demonstroni personit që po qëndroni me të se me të vërtetë po e dëgjoni dhe jeni të interesuar në atë se qfarë thotë, bëni pyetje etj.

Friends meeting at home

3.Duke ditur se si të flisni, dhe të flisni me vetëbesim ndonjëherë është mënyra më e shpejtë për të lënë përshtypje të mirë tek të tjerët.

pershtypje-3

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME