Qysh me kriju manikyr me përfundim mat pa shkëlqim?

1.Aplikoni në thonjë një shtresë të llakut të thjeshtë për thonjë.

2.Vendosni një litër ujë në një tenxhere.

Vendoseni në pllakë të nxehtë dhe lejoni të vlojë, duke i vendosur kapakun që të krijohet avull.

3.Largoni kapakun dhe vendoseni dorën mbi avull për disa sekonda.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME