Qysh me kriju lecka për pastrimin e pasqyreve?

Krijimi i leckave për pastrimin e pasqyreve dhe xhamave është e lehtë, dhe nevojiten pak përbërës.

Përbërësit:

  • 1 gotë ujë i distiluar
  • 1 gotë alkool isopropyl.

1.Merrni një kuti plastike dhe mbusheni me lecka të thata.

2.Shtoni një gotë me ujë.

3.Shtoni alkoolin.

4.Mbyllni kapakun dhe tundni mirë.

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME