Qysh me kriju fotografi 3D me iPhone?

Një aplikacion falas në App Store i quajtur Seene ju ndihmon të krijoni skena dhe fotografi në 3D duke përdorur kamerën e iPhone-it tuaj. Procesi i krijimit të fotografive në 3D është shumë i thjeshtë.

Qysh me kriju fotografi 3D me iPhone?

Pasi të shkarkoni Seene nga App Store, aplikacioni do t’ju udhëzon nëpër procesin e krijimit. Në thelb, krejt çka ju duhet është një subjekt që do të qëndrojë pa lëvizur deri sa të shfaqen disa pika të gjelbëra që përdoren nga Seene për ta skanuar objektin.
seene app

Për ta thjeshtësuar përdorimin e këtij aplikacioni, mund ta shikoni videon e udhëzimeve ne video më lartë.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME