Qysh me kriju fishekzjarre?

Këto fishekzjarre që mund ti krijoni, sigurisht nuk janë njësoj.. por kryejnë të njejtin funksion por brenda në ujë.

1.Mbushet një kavanoz me ujë.

2.Në një enë vendosni vaj.

Shtoni disa pika ngjyra të ndryshme ushqimi.

3.Përzieni ngjyrat me vajin.

4.Shtoni vajin në kavanozin me ujë dhe shikoni se qfarë ndodh!

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME